CELE MAI DORITE

COLECTIA TENNIS

Selectia noastra cu cele mai reprezentative bijuterii ale momentului

LASA-TE INSPIRATA!

IDEI PENTRU CADOURI

Bijuterii din argint insotite de cartonase cu mesaje pentru toate ocaziile si persoanele dragi din viata ta

STRALUCESTE IN FIECARE ZI

BIJUTERII DE DAMA

Alege bijuteriile care te reprezinta si nu te feri sa le scoti in lume

CINE SPUNE CA BARBATII NU STIU SA SE ACCESORIZEZE?

BIJUTERII BARBATESTI

Pentru cei curajosi, pentru cei care stiu sa iasa in evidenta, pentru cei care stiu ce vor

MUST HAVE

COLIERE

De la stil personal la ultimul trend

INELE

De la clasic la fashion

CERCEI

De la minimalism la extravaganta

ceas smart morellato

Ceasuri pentru ea 🖤

Delicate sau extravagante, clasice sau smart, gata sa iti impodobeasca incheietura mainii si sa iti completeze orice tinuta.

ceas barbatesc maserati curea piele maro si cadran albastru

Ceasuri pentru el 🖤

Autenticitate, masculinitate, setea de putere, controlul, tot ce ai nevoie de la ceasul tau pentru a-ti declara statusul emotional, locul in societate si caracterul .

MESAJE DE LA VOI
MESAJE DE LA VOI
Un mare bravo pentru brățara. Este frumoasă și elegantă, a sosit foarte repede, iar ambalajul este foarte îngrijit și de calitate. In plus, conține un card de mulțumiri și un mesaj de suflet! Mi a făcut mare plăcere! Puțini comercianți transmit o vibrație pozitivă împreună cu produsul vândut! Felicitări!
— Marina A.
MESAJE DE LA VOI
Multumim pentru livrarea super rapida, prezentarea coletului superba, iar bratara cu finisaje perfecte și foarte rezistenta.
— Raluca
MESAJE DE LA VOI
In primul rând, vreau sa mulțumesc doamnei cu care am vorbit la telefon pentru ajutor, dar am simțit nevoia sa spun ca nu am fost niciodata așa mulțumit de o comanda. Credeam ca era un colet obișnuit, dar cand am deschis am văzut chiar ce înseamnă sa ai grija de clienți tăi. Pachet frumos, pachet cadou, turta dulce, pix cadou, scrisuri, adezive cu fulgi de zapada, scrisori cu inimioare. Un mesaj pentru firme din Romania: Învățați de la firma aceasta, o sa va bucurați de clienți fericiți in fiecare zi! Trebuie chiar puțin sa faci un client fericit!
— Domenico Cavaliere
MESAJE DE LA VOI
Recomdand din tot sufletul! Sunt minunati din toate punctele de vedere, de la calitatea produselor , la calitatea vanzarii si empatia cu clientul.
— Aura Dinicu
MESAJE DE LA VOI
Impachetarea produsului este impecabila! Cea mai frumoasa experienta!
— Gabriela Stan
MESAJE DE LA VOI
Produs minunat, ambalat intr-un mod original, care denota grija fata de cumparator. O mica...mare bucurie! Multumesc frumos!
— Mihaela G.
MESAJE DE LA VOI
Bijuterii superbe! Multumesc pentru atentia deosebita in impachetarea lor, apreciez enorm si mica surpriza, mi-ati dat un mare zambet pe fata!!
— Natalia Dudescu
MESAJE DE LA VOI
Am primit pachetul cu colierul, e foarte frumos si finut! Multumesc mult pentru mesaj,punga cadou si pentru voucher!
— Laura C.
MESAJE DE LA VOI
Va multumesc din suflet pentru atentia la detalii. Mi-ati transformat ziua de ieri din una extrem de gri si stresanta, intr-una senina, de primavara. Cred ca este cel mai frumos impachetat produs pe care l-am primit vreodata intr-o comanda.
— Maria
MESAJE DE LA VOI
Totul la superlativ! Bratara achizitionata este superba! Merita fiecare banut. In colet am primit o scrisoare de multumire, un pix cadou. Cutiuta cu bratara era ambalata in hartie neagra, eleganta. Un fir de lavanda trona maiestuos pe hartie. Nota 10 pentru tot!
— Crissa
MESAJE DE LA VOI
Multumesc, Lasardo, sunteti impecabili! Maxima promptitudine si profesionalism! Bratara este SPECTACULOASA! Multumesc, Adriana R pentru meticulozitatea cu care ati pregatit coletul care a continut produsul si surprizele neasteptate- bombonica si cuponul de discpunt pentru urmatoarele achizitii. Promit sa revin!
— Luminita
MESAJE DE LA VOI
Mi-a fost foarte e drag sa deschid coletul de la voi.. de la miros, la atentia la detalii, si nu in ultimul rand.. la proooduuus!! Foarte tare experienta!
— Doina B.

BRANDURILE NOASTRE