Despre noi - LASARDO GIOIELLI

Magazinul Lasardo Gioielli este activ pe piata romaneasca inca din anul 2002, marcandu-si existenta prin prezenta continua in Bucuresti Mall si,ulterior, in Veranda Mall, Bucuresti.

Ca o consecinta fireasca a activitatii noastre, acest site cu vanzari online ia nastere din nevoia de a deveni vizibili si la nivel national si de a satisface gusturile rafinate ale clientilor nostri.

Suntem unici importatori si distribuitori al brandului italienesc THINK POSITIVE, care isi face loc incet, dar sigur in preferintele clientilor nostri, impresionand prin design, culori si creativitate.

De asemenea, magazinul nostru va tine la curent cu moda italieneasca, importand din Milano si distribuind in tara, impresionante bijuterii argint 925 rodiat, lucrate impecabil. 

Incercam sa aducem un suflu nou pe piata deja existenta a bijuteriilor si ceasurilor, parasind zona "sigura" a brandurilor deja consacrate, incercand sa surprindem prin originalitate si bun gust, avand in portofoliu branduri ca MASERATI, VICEROY, PIERRE RICAUD, MARK MADDOX, WE POSITIVE, MANOKI si MORELLATO.

Va asteptam cu drag , sa treceti pragul virtual al magazinului nostru!