Despre noi - LASARDO GIOIELLI

    Nascut in 2002, Lasardo Gioielli este un magazin de bijuterii care a crescut alaturi de comunitatea noastră, de la un spatiu mic si intim,  la un retailer de ceasuri si bijuterii, care are la ora actuala mai multe branduri in portofoliu.

   Lasardo are ca piatra de temelie o afacere de familie, aceasta fiind baza pe care compania noastră s-a dezvoltat, punand accentul atat pe personalizare, cat și pe legăturile puternice cu clienții, industria și comunitatea din care facem parte. De asemenea, apreciem puternic implicarea personala si consideram ca este necesar sa avem un dialog permanent cu clientii nostri,pentru a le satisface toate dorintele, recunoscându-ne obligația de a găsi modalități noi și mai bune de a le depăși zilnic așteptările.

   Lasardo Gioielli  s-a angajat ca, fiecare client să se simta important si respectat, atat prin serviciile noastre personalizate,cat si prin importanta pe care o acordam alegerii modelelor noastre de bijuterii care urmeaza trendurile in permanenta miscare. Anii noștri de experiență și servicii au construit o moștenire de integritate și încredere cu toti clienții noștri.

  Ceea ce noi cautam sa avem in permanenta sunt: viziunea, caracterul, maiestria si iubirea pentru frumos, pentru ca voi sa va puteti exprima prin bijuteriile pe care altii nu indraznesc sa le aiba, astfel incat sa infloriti si sa straluciti de bucurie, pentru ca bijuteriile noastre vin cu garantia efectului implacabil al eliberarii de endorfine si sunt un real boost de extra energie.

   Va asteptqam cu drag sa treceti pragul magazinului nostru virtual!